Kennismaken?

Heb je een vraag over onze werkwijze? Of wil je gewoon even contact om te kijken of Uw Duurzame Installateur wat voor je is? Ons team van specialisten staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

DE VOORDELEN

Daarom kies je voor uw installateur!

Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 085 066 4400, mail naar info@uwduurzameinstallateur.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Net wat jij prettig vindt.


Om exclusiviteit te waarborgen hebben we regels omtrent het aantal leden per regio. Dit omdat we samenwerking willen stimuleren.

KENNISMAKEN?

Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een echt gesprek werkt toch beter. Wij vertellen je tijdens een gesprek graag meer over de mogelijkheden. 

Let op: als installateur hoor je hieraan te voldoen:

Hoe weet ik of dit voor mijn bedrijf geschikt is?

Na tientallen installatiebedrijven te hebben geholpen met het vergroten van hun bereik, naamsbekendheid en impact in de markt, weten wij met wie we het beste samenwerken.

Wij werken alleen samen met installatiebedrijven in de Elektrotechniek, werkbouwtuigkundig en installatietechniek.

Die routes hebben we al behandeld, we weten wat werkt. Als jouw bedrijf daaronder valt, kunnen we samen naar het volgende niveau gaan.

Alle essentiële vaardigheden die installatiebedrijven nodig hebben om (online) te groeien en hun kennisniveau te verhogen, zijn bij ons aanwezig. Van content creatie tot marketing automation en van inkoopadviseurs tot mentors, we kunnen het voor je inzetten. Ons team werkt iedere dag uitsluitend aan projecten voor installatiebedrijven.

Met een maandelijkse bijdrage van €600 krijg je volledige toegang tot ons communityplatform, inclusief netwerkdagen, kennissessies, sportieve fun dagen en het inkoopcollectief. Daarnaast bieden we een set basis marketingtools om je bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

Andere vormen van marketing en communicatie, zoals websites, advertenties, en het beheer van sociale media, worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief dat aanzienlijk lager ligt dan wat andere marketingbedrijven hanteren.

Terugverdiengarantie. 
Deze investering verdien je terug door onder andere de extra inkoopbonussen die je jaarlijks ontvangt voor 1 april.

De installateurs die via ons inkopen bestellen en betalen nog precies hetzelfde als ze gewend zijn. De inkoop tegen onze condities gaat pas in nadat onze inkoopmanager samen met jou bekeken heeft waar en hoeveel je erop vooruit gaat wanneer je via ons gaat inkopen. Wat wij voor je uit handen nemen is conditieonderhoud en het maken van inkoopafspraken. Niet alleen voor de ‘hardlopers’, maar ook juist voor de spullen die je minder vaak gebruikt. 

Nee, dat kan helaas niet. We hebben voor installateurs een ondergrens van 5 medewerkers. We gaan tijdens een gesprek bekijken of we bij elkaar passen. Wij vinden het erg belangrijk dat de ondernemers die zich bij ons aansluiten toekomstgericht denken en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Tot slot kijken we of er nog geen installateur in de buurt zit waar jij gevestigd bent.

  • Je moet bereid zijn om kennis te delen
  • Minimaal 5 man personeel in dienst
  • Je bent niet betweterig, veroordeelt niet
  • Je bent bereid om samen te werken